Reperation af kraner & løfteudstyr

Vi varetager alle typer af reparationer indenfor kraner og løfteudstyr

Hos Kontec ApS udarbejder vi alle slags reparationer af kraner og løfteudstyr, herunder løftegrej og øvrigt relevant udstyr. Vores personale er fagpersoner og yderst kvalificeret til at varetage disse reparationer.

Vores arbejdsproces er altid meget strømlinet og fokuseret og kan illustreres således:

Vi råder over moderne servicebiler fyldt med det bedste værktøj på markedet, hvorfor vi ofte kan udføre reparation direkte hos kunden. Vi har et stort netværk af samarbejdspartner, herunder dygtige leverandører, hvorfor vi har mulighed for at skaffe et stort udvalg af de nødvendige reservedele.

Ved mere omfattende reparationer, eller hvor det blot ikke er muligt at udføre dem på stedet, hjemtager vi det gerne til vores værksted. Vores moderne værksted beliggende i Odense på Fyn råder over alt det nødvendige udstyr for at kunne udføre en mere omfattende reparation mest optimalt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og gratis tilbud hvad enten det drejer sig om reparation, service eller noget helt tredje. Vi tager altid en dybegående dialog med vores kunder for at identificere det konkrete behov og stiller yderst kvalificeret rådgivning til rådighed. Den indledende dialog er altid ganske gratis og uforpligtende, hvorfor de ikke betaler før vi har udført det egentlig aftalte arbejde, vi fremsender derfor altid et tilbud som først skal accepteres af dig som kunde. På den måde sikre vi os, at i kender jeres pris og vi kender det aftale stykke arbejde, der skal udføres.

Få et gratis tilbud nu